Kära Gäster och Vänner: Vi liksom alla andra väntar från dag till dag att UD ska införa nya rekommendationer om när charterresor kan börja igen.

Vi hoppas alla på åtminstone 2-3 härliga månader och har förberett allt för att er vistelse i vårt Hotell ska blir så trevlig som möjligt – trygg och säker.

I Kroatien är situation sedan början av maj nästan normaliserad och på följande länk kan ni på det språk ni önskar läsa om Kroatien som turistland, samt följa relevanta rekommendationer, statistik och trender. https://www.total-croatia-news.com/editorial/43707-croatia-corona-travel.

Kroatien är ett av de länder som klarat sig bäst igenom krisen och förbereder nu både genom smart organisation och regler för den kommande turistsäsongen. Som ett land som har 30% av sin BNP från turism så kan ni vara säkra på att Kroatien klarar det. Kroatien var redan innan denna kris ett av dom säkraste turistländerna i världen och är redo och öppet.

En av många fördelar är att i år kommer priserna att vara lägre och som turist i ett vackert land kan man känna sig lyckligt lottad när man kan njuta av allt sköna under mindre press av andra turister då det kommer att vara mindre trängsel.

För er som planerar att komma individuellt med bil eller flyg ser ni också våra erbjudanden på denna lank. Lank till Engelska

Ni som har bokat er resa innan 1/3 för vistelse hos oss på Marco Polo i sommar eller höst, kommer att få många extra rabatter på vårt hotell – speciellt i restaurangen och på våra utflykter.

30% rabatt i vårt utflyktsprogram och 20% rabatt i resturangen , samt många andra små överraskningar.

MVH ert Marco Poloteam.

HOTELLETS FLYGPLANS TRANSFER

Med charter buss kan resan till Gradac från SPlit på 130km bli lite dryg med många stop på andra hotell och ta över 3h. Om ni vill ha en bekvämare direkt transfer med mini buss för max 8 personer utan onödiga stop och via motorvägen Boka direkt med Hotellet.

1-3 personer 125€ / Pris per tur och sällskap
3-6 personer 180€
7-8 personer 210€

  HOTELLETS UNIKA UTFLYKTER

  Prova några av våra hemmagjorda utflykter där ni besöker platser dit charterbussarna inte kommer, reser i små grupper (4-16 personer) och leds av professionell personal.
  Här är några av dom populäraste:

  Båtutflykt till Hvar Olivolje Provning, bad i 3 gömmda små bukter, lunch hos Fiskargubbe Gambo, Snorkling – Hotellets fina snabba båt för 15 personer
  Exklusiv Vinresa Många olika vingårdar, autentisk lunch och båtresa, bad i härlig bukt
  Dubrovnik Rekommenderas med våran minibuss då det går smidigare an med stor charterbuss, ni ser mer och har mera tid.