Relaxa i vårat säkra hotell med extra mycket plats o stora terrasser.

Kära Gäster och Vänner:

Flygsäsongen med Ving börjar första veckan i maj men vi öppnar i slutet av april för Yoga o cykel grupper. Vårat hotell NOBILE i Dubrovnik är öppet året runt.

Nytt for säsong 2022 är att vi blivit ADULTS ONLY med lite mera anpassat restaurang koncept (3 tasting meny kvallar, Peka ar tillbaka), några nya utflykter, och breda strand, fina solstolar och badbrygga.

VING har också för nya säsongen lovat att transfer enbart ska gå via ett hotell och resan kommer då gå snabbare. För dom som vill ha en direkttransfer som går 30-60minuter snabbare boka direkt via oss. info@hotel-marcopolo.com

Vi hoppas alla på många härliga månader och har förberett allt för att er vistelse i vårat Hotell ska bli så trevlig som möjligt – trygg och säker.

På följande länk kan ni på det språk ni önskar läsa om Kroatien som turistland, samt följa relevanta rekommendationer, statistik och trender angående Covid situationen.  https://www.koronavirus.hr/en

https://www.total-croatia-news.com/editorial/43707-croatia-corona-travel.

Kroatien är ett av de länder som klarat sig bäst igenom förraårets turistsäsong och förbereder nu återigen genom smart organisation och regler för den kommande turistsäsongen. Som ett land som har 30% av sin BNP från turism så kan ni vara säkra på att Kroatien klarar det. Kroatien var redan innan denna kris ett av dom säkraste turistländerna i världen och kommer vara redo och öppet.

MVH ert Marco Poloteam.

HOTELLETS FLYGPLANS TRANSFER

Med charter buss kan resan till Gradac från SPlit på 130km bli lite dryg med många stop på andra hotell och ta över 3h. Om ni vill ha en bekvämare direkt transfer med mini buss för max 8 personer utan onödiga stop och via motorvägen Boka direkt med Hotellet.

1-3 personer 180€ / Pris per tur och sällskap
3-6 personer 230€
7-8 personer 250€

[contact-form-7 404 "Not Found"]

HOTELLETS UNIKA UTFLYKTER

Prova några av våra hemmagjorda utflykter där ni besöker platser dit charterbussarna inte kommer, reser i små grupper (4-16 personer) och leds av professionell personal.
Här är några av dom populäraste:

Båtutflykt till Hvar Olivolje Provning, bad SUP och snorkling i 2 gömmda små bukter, lunch hos Fiskargubbe Gambo, Snorkling – Hotellets fina snabba båt för 8 personer
Exklusiv Vinresa Många olika vingårdar, autentisk lunch och båtresa, bad i härlig bukt
Dubrovnik Rekommenderas med våran minibuss då det går smidigare an med stor charterbuss, ni ser mer och har mera tid.