Kroatien subvensionerar Covid test for 2021. Relax i varat sakra hotell med extra mycket plats o stora terrasser. 

Kära Gäster och Vänner:  Flyg med Ving i borjan av Juni.. Vi vet att det blir en bra sesang.

Vi hoppas alla på många härliga månader och har förberett allt för att er vistelse i vårt Hotell ska blir så trevlig som möjligt – trygg och säker.

I Kroatien är situation hyfsat bra och nästan normaliserad och på följande länk kan ni på det språk ni önskar läsa om Kroatien som turistland, samt följa relevanta rekommendationer, statistik och trender.  https://www.koronavirus.hr/en

https://www.total-croatia-news.com/editorial/43707-croatia-corona-travel.

Kroatien är ett av de länder som klarat sig bäst igenom krisen och förbereder nu återigen genom smart organisation och regler för den kommande turistsäsongen. Som ett land som har 30% av sin BNP från turism så kan ni vara säkra på att Kroatien klarar det. Kroatien var redan innan denna kris ett av dom säkraste turistländerna i världen och kommer vara redo och öppet.

För er som planerar att komma individuellt med bil eller flyg ser ni också våra erbjudanden på denna lank. Lank till Engelska

Ni som har bokat er resa innan 1. April för vistelse hos oss på Marco Polo i sommar eller höst, kommer att få många extra rabatter på vårt hotell – speciellt i restaurangen och på våra utflykter.

10% rabatt i vårt utflyktsprogram och 10% rabatt i resturangen for individuella bokningar. Vara partners Ving o Kroatienspecialisten erbjuder ochsa rabbater for bokningar fram till 1.April.     Passa pa dom bra priserna i Maj o Juni da kan vadret vara det basta och det kommer nog fortfarande vara valdigt glest med turister.

MVH ert Marco Poloteam.

HOTELLETS FLYGPLANS TRANSFER

Med charter buss kan resan till Gradac från SPlit på 130km bli lite dryg med många stop på andra hotell och ta över 3h. Om ni vill ha en bekvämare direkt transfer med mini buss för max 8 personer utan onödiga stop och via motorvägen Boka direkt med Hotellet.

1-3 personer 125€ / Pris per tur och sällskap
3-6 personer 180€
7-8 personer 210€

  HOTELLETS UNIKA UTFLYKTER

  Prova några av våra hemmagjorda utflykter där ni besöker platser dit charterbussarna inte kommer, reser i små grupper (4-16 personer) och leds av professionell personal.
  Här är några av dom populäraste:

  Båtutflykt till Hvar Olivolje Provning, bad i 3 gömmda små bukter, lunch hos Fiskargubbe Gambo, Snorkling – Hotellets fina snabba båt för 15 personer
  Exklusiv Vinresa Många olika vingårdar, autentisk lunch och båtresa, bad i härlig bukt
  Dubrovnik Rekommenderas med våran minibuss då det går smidigare an med stor charterbuss, ni ser mer och har mera tid.